Babylights

Babylights – få lavet smukke naturlige striber i håret​

Trænger dit hår til en forandring?

Er du træt af det samme gamle look, og kunne du tænke dig at få bragt lidt nyt liv og spil ind i dit hår? Så kan du overveje at prøve babylights. Denne metode til at lave striber i håret bliver kun mere og mere populær, og i Salon Klips kan vi derfor også hjælpe dig, hvis du ønsker at prøve det.

Vores frisørsalon ligger i Aalborg, og vi har mange kunder her i byen. Der kommer dog også mange kørende fra omkringliggende byer, eksempelvis Nibe, Aabybro og lignende. Uanset hvor du kommer kørende fra, er vi altid klar til at byde dig godt velkommen og give dig et fantastisk resultat med babylights.

Hvad er babylights?

Babylights er nogle fine, subtile lysstriber, som kan forvandle dit hår og give det en helt ny dybde og glans. Ved at vælge de rette nuancer og teknikker, kan babylights skabe et naturligt og solkysset look, som komplimenterer din naturlige hårfarve og ansigtstræk.

Hos Salon Klips gør vi en dyd ud af at møde hver en kunde som et unikt menneske med et unikt hår. Vi tilpasser derfor vores arbejde med babylights for at sikre, at hver behandling fremhæver og komplimenterer den individuelle stil og skønhed. Vores erfarne frisører holder sig altid opdateret med de nyeste trends og teknikker inden for hårfarvning og styling, så du kan være sikker på, at du modtager den bedste behandling. Desuden bruger vi kun kvalitetsprodukter til at lave babylights for at beskytte dit hår og sikre langvarige resultater. Vi er desuden også eksperter i balayage.

Bestil en tid til at få lavet flotte striber

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad babylights kan give dig af resultater? Eller vil du allerede nu bestille en tid til at komme forbi vores frisørsalon og se resultatet i dit eget hår? Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at få lavet flotte, naturlige striber med babylights.​

CVR: 20977604

​Vi står klar til at tage i mod dig i salonen.  Vi tilbyder alt fra dameklip til balayage.

Kontakt os og få hjælp til hvilken behandling der passer bedst til dine behov.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Første og sidste lørdag i måneden

Søndag

08:30 - 17:30

08:30 - 17:30

08:30 - 19:00

08:30 - 19:00

08:30 - 16:30

08.00 - 13.00

(og efter aftale)

Lukket

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os pr. telefon så er vi klar til at tage mod din tidsbestilling.

C. P. Holbølls Plads 7, 9210 Aalborg Sø

Rutevejledning til salonen

​​

​​Telefon: 98 14 82 33

Mail: klips@hairtools.dk

Vi glæder os til at se dig i salonen.