Balayage

Få mere liv og dybde i hårfarven med balayage

Vi hjælper med at fremhæve din naturlige skønhed

Overvejer du at få farvet håret, og leder du derfor efter en frisør, der tilbyder behandlinger med balayage? Så kan du komme forbi Salon Klips i Aalborg. Her tilbyder vi hårfarvning med den populære metode balayage. Vi har kunder fra et større område, herunder Aabybro, Nibe og omegn – og vi er derfor også klar til at tage imod dig!


Balayage er den perfekte løsning til at tilføje liv og dybde til dit hår. Denne hårfarvningsteknik skaber et blødt, naturligt udseende, som kan skræddersyes til netop din stil. I modsætning til traditionelle hårfarvningsmetoder, tilbyder balayage en unik og personlig tilgang, der fremhæver din naturlige skønhed.

Hvorfor få farvet hår med balayage?

En af de væsentligste årsager til at mange vælger at farve håret med balayage er, at teknikken tilbyder en hel masse muligheder i forhold til at skabe et unikt resultat. Teknikken udføres nemlig i frihånd, hvor frisøren ”maler” farven ind i forskellige sektioner af håret. Der er derfor ikke to helt ens resultater ved hårfarvning med balayage, og du kan få tilpasset et udtryk præcist, som du ønsker det.

Da balayage udføres i fri hånd, sætter det også høje krav til evnerne hos den frisør, der farver dit hår. Vi er derfor glade for vores ansattes utroligt høje niveau og tekniske kunnen. De sørger for, at intet fortages tilfældigt, og hvert strøg med farven over dit hår bidrager til et samlet hele. Vi er desuden også eksperter i babylights.

Vores kunder værdsætter vores øje for detaljer og evne til at forvandle enhver hårtype. Uanset om du ønsker subtile highlights eller en dristigere forandring, kan vi hjælpe dig med at opnå dit drømmeresultat.

Kom forbi og oplev det fantastiske resultat

Hvis du kunne tænke dig selv at prøve en hårfarvning med balayage, så er du meget velkommen her forbi vores frisørsalon. Book en tid på forhånd ved enten at ringe eller skrive til os, eller benyt dig af vores online bookingsystem. Vi står klar til at skabe den naturlige hårfarve, du ønsker.

CVR: 20977604

​Vi står klar til at tage i mod dig i salonen.  Vi tilbyder alt fra dameklip til balayage.

Kontakt os og få hjælp til hvilken behandling der passer bedst til dine behov.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Første og sidste lørdag i måneden

Søndag

08:30 - 17:30

08:30 - 17:30

08:30 - 19:00

08:30 - 19:00

08:30 - 16:30

08.00 - 13.00

(og efter aftale)

Lukket

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os pr. telefon så er vi klar til at tage mod din tidsbestilling.

C. P. Holbølls Plads 7, 9210 Aalborg Sø

Rutevejledning til salonen

​​

​​Telefon: 98 14 82 33

Mail: klips@hairtools.dk

Vi glæder os til at se dig i salonen.